Vine sfarsitul…

Ieri 27 Aprilie a fost ziua in care elevii clasei 12-B de la Colegiul National de Informatica “Traian Lalescu” Hunedoara au facut pozele pentru albumul foto care anunta sfarsitul liceului, sfarsitul a tot ce a fost frumos pana la aceasta varsta. Pozele au fost facute Vila Castelul Maria din satul Banpotoc, un loc unde am fost primiti cu caldura. Daca aveti drum pe langa  Simeria si va ganditi sa va cazati o noapte 2..3, chiar va sfatuiesc sa o faceti la Castelul Maria.

Întalnirea care anunta plecarea la “sedinta foto” am avut-o la ora 9 dimineata  in fata Hotelului Rusca din Hunedoara, de acolo am luat

adivd

click pentru marire

un microbuz cu suspensii sport si am pornit catre Banpotoc. Ca de obicei atmosfera din microbuz a fost una placuta, am glumit ,am cantat …intr-un cuvant ne-am simtit bine. Odata ajunsi acolo am primit o camera unde ne-am putut schimba in ceva mai elegant , iar apoi am iesit sa facem pozele. Pozele au fost facute de un fotograf pe care nu stiu cum il cheama, dar era un om foarte cumsecade si cu simtul umorului bine dezvoltat. Pozele au iesit foarte bine, nici nu aveau cum sa nu iasa cand suntem asa frumosi. (glumeam, dar tot suntem frumosi).

Vreamea si ea a tinut cu noi. Am avut parte de un soare care stralucea pe cer de parca ar fi vrut si el sa fie pozat.

Nu prea mai am chef sa scriu, acest articol ma face sa ma gandesc ca “viata buna” s-a cam terminat. Saptamana viitoare avem de dat simulari la materiile pentru bac. Programul suna cam asa:

Luni-liber, Marti (1 mai) – liber, Miercuri- simulare la romana.

Joi-simulare la mate.

Vineri- simulare la info.

Toate aceste evenimente: poze, simulari, discutii cu teme serioase (stiti voi la ce ma refer), telefoane date/primite , acte care trebuiesc  stranse pentru aunminte dosare(cel putin in cazul meu)…etc., anunta sfarsitul si ma fac sa ma simt aiurea. Mai sunt 2 luni si cum au trecut 4 ani de zici ca nici nu au fost maine-poimaine voi scrie un articol cu “ A trecut si bacul...”. ….cam gata ca incep sa delirez.

Am si 2 filmulete facute de Sergiu N. in care apar si eu, cu acordul lui le voi posta la mine in articol. ( filmuletele au fost facute pentru video-blog, dar se pare ca s-a razgandit). O sa revin cu ele.

Advertisement

9 thoughts on “Vine sfarsitul…

  1. pestisoru ala e voalul marii:))) :* si si bafta la toti la saptamana ce va sa vina incarcata de atatea simulrai:)))toti ati fost impecabili:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s