16 Februarie 2011

Incep prin a spune ca multe firme au angajati care pur si simplu nu au ce cauta la acea slujba . Habar nu au cu ce se ocupa ,nu stiu sa faca nimic ,sunt platiti degeaba .

Am avut de facut un proiect la romana ,si impreuna cu niste colegi cu care eram in echipa ,ne-am hotarat sa laminam 2 pagini (de la inceput si sfarsit ) ,iar restul sa le printam ,si bagate intr-o spirala  ,arata misto (ca si o carte) .

Mergem acolo ne intampina o domana de vreo 40 de ani care sincer nu stia pe ce lume ii  . Ii spunem ce problema avem ,ne ia stick-ul si incepe sa printeze.Un coleg ii spune sa ne printeze tip “carte ” ,iar ea a printat normal, si cuvintele ei au fost: ” Lasa asa ca iti iau bani ca si pentru format carte”(deci mai putin) . Vreau sa va spun ca aceea femeie dupa ce ca se misca ca un melc , habar nu avea sa aprinda imprimanta ,la un moment dat i se blocheaza foaia  in imprimanta ,si ea s-a oprit si 5 min s-a uitat la ce face imprimanta …nu facea nimic.

S-a dus la un domn care i-a spus “ti s-a blocat foaia” ,si a venit el si a rezolvat problema.

…Dupa asta dintr-o data se aud tipete prin tot magazinul ca nu se gasea o arhiva …bla ..bla ..bla ,noi stateam si ne uitam unul la altul ,in timp ce ea/ei erau tot agitati, au uitat de clienti…

Apoi cand a venit timpul sa ne bage tot intr-o “spirala” s-a chinuit 30 de min sa gaesasca pozitia buna pentru “spirala” ,apoi inca 30 de min sa bage cateva foi in spirala .Si ca surpriza ne-a incurcat si foile ,deci a iesit …nimic.

Chiar nu stiu cine ii angajeaza pe astia ,poate o fi avand acea femeie o facultate ,dar era “praf” ,pierduta in “timp si spatiu”.

Voi ati dat peste oameni care ar trebui sa va ajute ,dar sunt prea inculti ca sa o faca?


Advertisement

26 thoughts on “16 Februarie 2011

 1. Waii Doamne si cat ati stat acolo peste 1h 30 de min ?:)))…
  Ce facultate sa aiba aia Adi ca ii lemn, si ptr asa ceva nu cred ca se face facultate, sa fie vanzatoare:))….

  De eram in locu` vostru` plecam de acolo si o lasam in treaba ei :))
  Hai ca ii tare:)):*:*

 2. Da ce pot spune am fost prezent la toata actiunea si dupa toata incurcatura care s-a creeat sustin cu si mai multa tarie ca in societatea romaneasca trebuie sa se faca loc tinerilor !!!
  Nu mai merge frate cu pile si relati ,cine merita postul ala sa fie angajat!!!

 3. O întâmplare asemănătoare mi s-a întâmplat mie la Diverta în Plaza, mă duc la casă, îi cer un card Blogway, îmi spun că nu au dar să întrebe pe cineva, vine unu’, îi spune casiera despre ce e vorba, el zice că nu ştiu şi mai cheamă pe încă un băiat, care nici el nu avea habar. Până la urmă după ce vine aproape toată echipa se găseşte un băiat din echipa lor de acolo să zică că a văzut nişte carduri acum câteva zile dar nu ştiau ce sunt alea… deci, se-nţelege :))

 4. Apai nu tre’ sa fie ea inculta ca sa nu stie sa umble cu imprimanta… doar depasita de tehnologie. Neindemanatica. Vorba ta, nu trebuia angajata daca nu se pricepe – astia pe la magazine chiar angajeaza pe ORICINE le iese in cale?
  Ce subiect ati avut la romana?

 5. haha…te inteleg :))
  si eu am patit-o anu’ trecut,tot asa sa imi spiralez proiectu…am stat 1 ora si ceva impreuna cu inca cateva colege si mai eram si in criza de timp ca trebuia sa plecam la Deva =))
  dar eh…asa e personalul din ziua de azi…angajeaza toti momalaii numa ca sa aiba angajati :))

 6. So the other day my niece and I were pondering about this. I’m going to pass this post along, facebooking it now. Thank you for the excellent post and the happy coincidence.

 7. Pingback: Adunate de la bloggeri! | Kronos Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s