“Crăciun fericit”

Nu obişnuiesc să scriu articole de sărbători,dar anul ăsta am făcut o schimbare şi am zis să vă fac o urare şi prin mediul virtual. Pofta de scris a venit după ce am rezolvat problema cu internetul/calculatorul. Cei care mai daţi câte un ochi pe aici probabil aţi văzut că mă tot “plângeam” prin ultimele articole. Dar problema a fost rezolvată şi vorba aceea “dacă vrei să iasa ceva bine,fă-o singur” este cât se poate de adevărată.

Ca să nu ieşim din tema articolului.

Crăciunul mult aşteptat şi-a făcut apariţia, iar o data cu el şi bunăstarea sufletească. Parcă totul se schimbă de Crăciun,totul ia o întorsătura în sensul bun. Oamenii indiferent de naţie,statut,religie se pregătesc cu toţii de această sărbătoare şi uită pentru o scurtă perioadă de probleme şi nimicuri care ne fac să “visăm urât”.Să nu mai vorbim de mirosul din casă. Acel miros care îl simţi numai de Crăciun, acel miros care o să-l am memorat pe vecie.

Mulţi spun că sărbătorile de iarnă nu mai sunt cum erau înainte şi le dau dreptate,dar tot frumoase sunt.

Eu vă urez un Crăciun fericit şi plin de căldură. Aveţi grijă ce consumaţi şi cât consumaţi şi nu uitaţi să fiţi fericiţi. 

Doamne ajută.


Advertisement

2 thoughts on ““Crăciun fericit”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s