18 Noiembrie. 2011

Pentru ce  luptam? De ce sa luptam?

Aceste 2 intrebari nu se refera la bataie ,ci se refera la lupta pe care o ducem zi de zi .Eu ,tu ,voi ca si oameni trecem zi de zi prin lupte pe care uneori le castigam ,iar uneori le pierdem.Acele lupte pe care le pierdem ne ajuta defapt sa castigam.

Si acum voi incerca sa raspund mai pe scurt la acele doua intrebari:

Luptam pentru a putea ajunge mari ,luptam pentru a reusi sa facem ceva ,luptam pentru a duce la capat o actiune ,luptam pentru a duce  o viata buna .Cum ar fi ca fiecare om cand da de greu sa “lase garda jos ” ? Atunci ar primii multe lovituri ,pana ar pica si l-ar inghitii pamantul .Un om care la greu trage de el ,chiar daca se afla la un pas de a pica jos , acela este un luptator .El nu are nevoie de un ring nici de un oponent .Ringul este pamantul iar oponentul este viata.Lupta cu ea si atunci vei avea parte de o viata buna .Nu te astepta ca lupta sa fie usoara ,nu te astepta sa se termine repede ,gandeste-te doar ca dupa lupta vei merge acasa invingator ,si vei fi scutit de rusinea pe care au suferit-o lasii.

Defapt prin acest paragraf am vrut ca lumea care mai intra pe aici sa inteleaga ca nimic in viata nu este usor .Dar daca luptam si dam tot ce-i mai bun din noi  vom avea o viata de care sa fim mandrii.

Voi hotarati ce faceti !


Advertisement

13 thoughts on “18 Noiembrie. 2011

 1. Lupta care o ducem de zi cu zi depinde de noi. Totul depinde de noi, nu de altii. Am auzit de multe ori “viata e o lupta grea” , e asa pentru ca asa vrem noi sa fie.

  Daca vrei ca viata sa-ti fie usoara, daca vrei ca viata dintr-o lupta sa se transforme intr-un joc, atunci fa-o asa cum o vrei tu.

  PS: Viata e cel mai frumos lucru de pe pamant. Cine spune ca uraste viata pe care o traieste inseamna ca si-a creat o lupta grea. Cine spune ca viata e frumoasa, joaca un joc minunat in care oricum ar juca, va iesi invingator.

 2. Ai vazut filmul Peaceful Warrior? Ca am impresia ca paragraful e inspirat din film ;)) E foarte fain, daca nu l-ai vazut cumva, e tot despre “lupta” asta din viata fiecaruia 🙂 Se potriveste foarte bine cu articolul tau!
  Bine zis, viata nu e usoara, dar nici n-ar trebui sa fie 🙂 Trebuie doar sa muncim pentru a ne atinge scopurile.
  Ai ales o super-melodie :X Sunt indragostita de ea de ceva vreme :X

 3. ai mare dreptate 😀
  problema noastra este ca de cele mai multe ori ne lasam deznadajduiti de partile rele alee vietii fara sa ne dam seama ca au existat poate de 100 de ori mai multe parti bune
  cum zice proverbul : ‘in orice rau, exista si un bine’.fara sa ne dam seama, fiecare greutate ne ajuta, ne creeaza ceea ce numin noi experienta de viata, ne ajuta sa ne formam ca om.
  numai ca noi nu ne gandim niciodata la asta, si de fiecare data cand ni se intampla ceva rau, in capul nostru nu exista altceva decat : ‘ vai cat sunt de ghinionist, de ce fix mie trebuia sa mi se intample?’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s