România.

Se pare ca populatia romaniei a inviat.Sunt foarte fericit cand vad oameni iesiti in strada.Stiu ca se pot ajunge la actiuni grave pot muri oameni, dar ma gandesc ca in tot raul va exista un bine.

Toti acei oameni care au iesit in strada se pot numi “patrioti” si am tot respectul pentru ei..Orice s-ar intampla acei oameni nu au nimic de pierdut ,cei de la putere au facut prea mult rau acestei tari incat sa mai putem inchide ochii .Totusi ma gandesc de ce isi bat joc de aceasta tara frumoasa .Puteau sa aiba bani si daca poporul roman o ducea mai bine.Noi ( romanii ) ne-am dorit respect ,nu am primit nici un gram.

”Ati aprins scanteia,ati dat drumul la foc….si va veti arde”. Basescu spunea:”Sa traiti bine “,nu stiu cati romani pot spune ca in ultimii 2 ani au  trait bine,dar eu sper ca voi de la putere “sa ardeti bine “ cu tot cu Parlamentul in care au avut loc cele mai multe hotii.

Acum am putea schimba Romania,asa cum ne-o dorim.Cei din Parlament nu detin decat puterea banilor,care in astfel de momente nu ajuta la nimic .Noi putem face acum dreptate, dar acum…acum cat flacara arde.Daca mai stam mult flacara se va stinge si vom merge in case plangand,le vom da satisfactia ca au castigat.Asta este sansa pe care ne-o doream,asta este Startul catre o Romaniei pe care o putem face mai buna,fara mafie si hoti.

Nu este greu sa pornesti o revolutie,conducatorii sunt lasi ,vor sta in case baricadati,in timp ce voi ADEVARATII ROMANII veti darama tot raul facut de ei.Nu cred ca exista om peste 50 de ani care va citi acest articol, dar ma gandesc ca multi dintre voi ati auzit cate s-au intamplat pe vremea comunismului .Altii au murit pentru noi ,sa o ducem bine,acum a venit randul nostru sa luptam pentru urmasii nostri.Cred ca de calea pasnica nu are rost sa vorbim ,au fost multe incercari…gata cu mila,gata cu bunatatea (nu trebuie sa va bateti cu jandarmii pentru a rezolva ceva,au depus un juramant si trebuie sa isi faca  datoria).Nu va fie mila de ei,lor nu le-a fost mila ne noi.Aveti bunici care si-au pierdut viata in razboi pentru noi,pentru Romania,asta este sansa sa le multumiti.

Nu renuntati.Vreau sa vad si Hunedorenii iesiti in strada,eu va voi sustine!

Nu va mai temeti ,ve-ti castiga gloria in razboi“.


Piesa asta spune multe:

10 thoughts on “România.

  1. Cum i-am spus si la sergiu iti spun si tie..ma bucur ca so ajuns sa se incerce sa se faca dreptate. desi sunt putini oamenii care au iesit in strada. .am auzit ieri la televizor ceva de 4000 din toata tara..e foarte putin. nu vad rostu sa se bata.nu vad rostu sa dea foc.sau sa atace jandarimi care ei doar isi fac datoria..aia e munca lor.din aia traiesc.deci nu ei sunt vina deangeaba mergi acolo sa te bati cu un jandarm ,nu ai sunt ploblema ,parlamanetu si cei care conduc si isi bat joc ei sunt ploblema. :)) .dar in fine. sunt curioasa daca se schimba ceva.desi nu cred 😀

    • Eu sa fiu sef la jandarmi sau politie ,as da ordin sa nu se atinga de nici un civil .Isi risca viata pentru niste cacati ,cei din parlament ar trebuii bagati in inchisoare pentru ca sunt niste hoti.

Leave a comment