“Când plouă mă trezesc lefter şi caut sensul vieţii precum Goethe…”

Da, aşa s-a numit evenimentul de muzică şi poezie care a avut loc în Parcul Dendrologic de la Simeria. Un eveniment pe care l-am aşteptat cu drag, fără să mă gândesc măcar o clipă la cât de mult îmi va plăcea. Totul părea atât de comun, deşi de la început ni s-a spus că va fi ceva inedit. Organizatorii s-au ţinut de cuvânt!

Lăsând această introducere plictisitoare, să vă spun cum au decurs lucrurile:

 Ne-am strâns în parc pentru o seară de poezie cu pian şi violoncel, ne-am strâns in jur de 150 de suflete dornice de a ne bucura de sunetul cald al pianului si violoncelului printre versurile unei poezii. A început cum nu se putea mai bine, organizatorii s-au gândit să ne lege la ochi. Aşa am reuşit să nu ne distragem atenţia de la poezie şi să o trăim cu adevărat. ( cel puţin asta s-a întâmpla la mine, sper că şi la voi).  Am reuşit pentru 20-30 min să mă eliberez de toate, am trăit versurile poeziei ca şi cum timpul nu ar fi existat. Deşi timpul a luat o  pauză, el s-a trezit într-ul final şi poezia a luat sfârşit. Oamenii s-au trezit la realitate,bentiţele de la ochi au fost date jos şi a început o ploaie de aplauze. Înainte de încheiere am avut parte şi de un joc. Fiecare persoană trebuia să scrie un vers care să înceapă cu: “atunci când plouă…” , aşa am format o poezie destul de consistentă. (poate reusesc să fac rost de poezie şi revin cu un update)

Mă bucur că am fost în număr aşa mare la acest eveniment, mă bucur că oamenii mai vin şi la evenimente de calitate.Mulţumim pentru seara de poveste pe care ne-aţi oferit-o.

Nu uitaţi să trăiţi în adevăr deoarece doar adevărul vă va face liberi.În rest prieteni…toate sunt frumoase, vă doresc o săptămână cât mai bună.

Atunci când plouă...

Sunt curios să aud şi versurile voastre:” Atunci când plouă…. “

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s