Draga blog.

Draga blog ,

În primul rand imi cer iertare pentru aceasta perioada in care am lipsit. Au fost atatea pe capul meu si probabil nu am rezolvat nici jumatate, dar satul de prostia care se petrece in Romania, am gasit in final timpul si placerea de a mai scrie cateva randuri. În aceasta perioada m-am gandit de multe ori sa elimin definitiv blogul, sa-l las deoparte, dar stiind ca mi-am facut cativa prieteni datorita bogului si el m-a ajutat sa ma descarc atunci cand poate eram prea nervos sa vorbesc am zil sa-l pastrez.

Am tot intrat pe blog si am vazut cum zi de zi pierdeam cate un vizitator si daca tot ma aflu la acest capitol sunt curios : “Mai intra cineva pe aici !? “. Va multumesc mult celor care ati mai intrat si vreau sa stiti ca datorita voua scriu si acum.

Acum sa ma intorc iar la o problema care tot apare pe la televizor, radio ,chiar si pe afisele publicitare din oras. Da, ati ghicit : “referendumul”.

Poate cineva sa-mi explice si mie ce-i prostia asta ?

Romanul inca sta cu capul in cacat si vad ca refuza sa se stearga. Deci eu am o presimtire si parca vad ca dupa data de 29 Iulie tot Basescu va zambii. Si chiar imi doresc asta. Ca sa nu incepeti sa ma injurati : urasc tot ce tine de politica,parlament, il urasc pe Basescu si pe toti aia care inca ne mint, dar urasc si unde s-a ajuns. Suntem mintiti si furati non-stop. Imi doresc sa ramana Basescu pentru ca romanul sa-si ridice intr-un final sezuta din fotoliu, din fata televizorului si sa mearga in fata parlamentului , sa puna o bomba si sa se faca dreptate.

Nu este greu sa-ti dai seama ca daca Basescu ramane la Cotroceni, pe scena politica va urma un adevarat “macel” din care noi, oamenii obisnuiti vom avea de suferit. Suferim destul si acum, asa ca in final RIDICATI-VA SI MERGETI LA VOT! LENESILOR ! Voi chiar nu vedeti unde s-a ajuns? Lasa-ti televizorul si priviti realitatea!

Ascultati piesa, poate va mai treziti.

 

Advertisement

9 thoughts on “Draga blog.

  1. În fine. Știu că va urma un val imens de înjurături. Nu voi răspunde la ele. Nu sunt vândută nimănui, nu sunt ipocrită și mi-aș permite să cred că nici naivă nu sunt. Sunt un om care încearcă să privească lucrurile cât mai în ansamblul lor, care încearcă să despletească firele încâlcite ale ultimilor 20 de ani, ca să poată lua o decizie. Și mai sunt și un om care “chhrede cu thhărie” (glumă, nu săriți cu ranga) că oamenii, inclusiv ziariștii, trebuie judecați luând în calcul toată istoria lor, nu doar un moment sau altul, nu doar ce ne convine într-un anumit moment. Și că a te grăbi – dau un exemplu cu totul întâmplător, da? – să-l consideri pe Costin Ilie o jigodie a mogulului, uitând că, acum doar câteva luni, același Costin Ilie s-a opus cenzurii lui Cornel Nistorescu, la Cotidianul, cu prețul jobului pe care-l avea atunci, e cel puțin pripit, dacă nu deplasat. Poate e o jigodie, nu știu ce să zic, n-am fost în sufletul și în capul lui, dar dacă nu e? Dacă omul chiar scrie cu onestitate? A, da, mă scuzați, uitasem: dacă scrie cu onestitate, e naiv. Sau chiar prost. Costine, iartă-mă că te-am dat ca exemplu, eu nu cred nici că ești unealta mogulului, nici că ești prost.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s