“Minciuni din partea unor mincinosi”

Hi.

Imi cer scuze pentru perioada asta de pauza, doar ca intr-o zi care are 24 de ore nu prea mai gasesc timp sa scriu pe blog. In mare parte sunt ocupat cu scoala si acum cu antrenamente.

Desi nu prea am timp sa-mi bat capul cu ce vad si ce se intampla, nu pot sa raman nepasator la ce se intampla in orasul meu.

Hunedoara este plina de praf deoarece s-au inceput lucrarile. Au inceput sa sparga bordurile lasand strazile cu aceleasi cratere. Au inceput sa faca parcari pe langa o strada principala din Hundoara: au spart trotuarul si au m-ai lasat ~1m pentru a trece oamenii, au distrus copacii, dar macar vom avea locuri de parcare. Lasa oamenii ca ei reusesc sa faca jaloane printre boturile masinilor. Bine, daca stam sa ne gandim si niste locuri de parcare prind bine, dar nu este nici momentul nici locul potrivit.

Cred ca Hunedoara la ora actuala nu are nevoie de parcari si de copaci taiati. Eu am 18 ani si copacii aia (castani)  sunt acolo cu multa vreme inainte de a ma naste eu. Puteti face locuri de parcare, puteti ridica cladiri, dar avem nevoie si de copaci si zone verzi.

Acum 2-3 zile primesc un fluturas cu multe din proiectele Domnului Viorel Arion. (uitati-va si voi la poze, iar apoi comentati)Sa fim seriosi nici in 100 de ani nu v-a arata Hunedoara asa, dar cu ajutorul photoshop-ului poti face bucurie in sufletul batranilor. Aia chiar cred ca noi suntem asa prosti, aia chiar cred ca daca ne arata niste poze ne pot lua voturile. Sa fim seriosi…probabil merge la unii, dar nu la un oras intreg. Sunt sigur ca nu sunt singurul care s-a saturat de minciuni/ promisiuni, doar ca oamenii nu m-ai au timp sa se gandeasca la ce este in orasul lor, cand au destule probleme in familiile lor.

Nu ma gandesc sa raman in Hunedoara, dar m-as bucura sa vad schimbari precum cele din poze. Pana atunci ramane o intrebare: “Când ?”


Advertisement

7 thoughts on ““Minciuni din partea unor mincinosi”

  1. nici wu nu sunt de acord cu taiatul copacilor:(e trist distrug toata zona verde:|o sa ajungem sa respiram borduri si strazi noi?:-J hai sa fim seriosi ……sau dak tot ii taie sa planteze altul in locul celui taiat:X……dar n-ai sa vezi asa ceva,prea curand:)))

  2. Pingback: Primul vot. « Blogul lui Adi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s