1 Octombrie 2011

M-a luat asa o stare de “plictiş” si m-am gandit sa vin pe blog cu un articol ,poate reusesc sa va plictisesc si pe voi.Imi trec o mie de ganduri prin cap ,chiar nu stiu ce articol as putea face ,ce subiect sa deschid…

In cea mai mare parte a timpului ma ocup de chestionare auto ,pentru ca mai este putin si o sa dau sala .Ma gandesc ca nu o sa am probleme ,dar nu se stie niciodata .In acest putin timp care mi-a mai ramas o sa incerc sa pun la punct toate detaliile.

Ce ma supara este capitolul “scoala” .Deabia a inceput clasa a-XII-a si deja o urasc .Profii vor sa para si ei ca s-au pus pe treaba ,dar tot nu fac nimic …vorba aia : ” e o harababura totala“. Nu stiu ce o sa fie la bac ,nu stiu cati or sa treaca de bac ,stiu ca voi trece de bac si voi ajunge in Irak.

Ca sa inchei ca la “Observatorul de la ora 19” :

Adivd va prezinta vremea : astazi 1 Octombrie a fost o zi foarte frumoasa ,cu cer senin ,temperaturile maxime au fost de 25 ° C , la noapte vom avea cer senin cu temperaturi cuprinse intre 10 ° C si 14 ° C . Acum pe bune a fost o zi chiar frumoasa pentru 1 Octombrie ,cea mai frumoasa luna din an.

 

Mai intra careva aici ?:))

Advertisement

11 thoughts on “1 Octombrie 2011

  1. Pingback: 1.Titlu !? « Blogul lui Adi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s