E despre Ro.

Nu am mai trecut pe aici ,pentru ca am fost ocupat ,sau pentru ca nu am avut chef.

Ma aflu aici pentru a-mi asterne nemultumiriile despre romani.

Sper sa reusesc sa va prezint ceva “senzational” si sa intelegeti modul meu de gandire.

Romanul: este o specie dependenta de lucrurile mari si stralucitoare ,de manele ,de fumul de gratar si de “smecherie”.

Le place sa aiba un corp cat mai atletic incepand de la  burta foarte  mare si care daca nu este umflata cu bere nu are rost sa o ai.Flegmele pe care aceste specimene le produc sa fie cat mai scarboase si aruncate cat mai departe . De aici nu lipsesc cefele late si tunsorile “standard”.

Comportament:

In captivitate romanul are nevoie de putine lucruri pentru un trai normal: combina muzicala care sa fie mai puternica ca si a vecinului ,un frigider plin numai cu cotlet de porc si bere ,cablu cu pachet extra pentru a contine si TARAFUL ,si coji de semnite pe jos pentru izolare.

Iesit in natura lucrurile iau o intorsatura urata.Venele pe cap incep sa se dilate ,cefele sa transpire ,iar ochii se inrosesc.Locul spre care romanul se va indrepta intotdeauna va fi acela unde se simte miros de mici ,unde berea este rece,unde miroase a transpiratie si  canta un CHELIOS (sper ca stiti la cine ma refer).

Le place foarte mult sa viseze .Viseza foarte mult ca va castiga la lotto ,si atunci va putea plati facturi restante ,datorii si le va lua ceva si la copii.Niciodata nu iasa undeva fara a mai trage un ochi in oglinda ,si fara a pune pe ei acel strat de parfum care nu are nici un efect pe hainele nespalate.”

Sunt tare dezamagit de cum am ajuns ,ma uit la oameni cum se urasc ,cum s-ar omora intre ei pentru o bucata de pamant ,pentru un cacat.Tot ce ei isi doresc este o plasma ,o masina …nu auzi pe unu spunand de sanatate ,de o lume mai buna ,de o Romanie mai buna .Urasc sa deschid si televizorul ,pentru ca daca dai pe un post romanesc nu vezi decat tigani si emisiuni cretine.

Imi place ca atunci cand au probleme incep sa se planga de banii ( desi tigarile nu lipsesc  ) ,si merg la biserica .Se duc acolo si dintr-o data le vine credinta ,20 de mii de cruci facute pe slujba ,capul plecat ,in fata preotului cuvinte sincere ,cumpara crucii si icoane pentru a-i apara de rele.Daca Dumnezeu prin credinta intelege ,niste obiecte atarnate la gat ,sau puse in casa ,atunci sunteti foarte credinciosi ,bravo .

Daca as continua ,v-ati schimba? …nu ,Adi las-o asa.

Romane am scris asta din tristete pentru ca devenim din ce in ce mai prosti .Uitam lucrurile cu adevarat importante ,uitam traditiile ,uitam ce am fost, uitam sa iubim ,uitam sa vorbim frumos, uitam ….Continuati voi!Cu aceasta ocazie le urez un calduros La multi ani ,Corinei si lui Iulian.

Advertisement

16 thoughts on “E despre Ro.

  1. :X cel mai frumos articol pe care l-ai scris pana acum:> l-as mai citi odata, si inca o data.:)) :*:* e tare si foarte adevarat. Plus inca ceva ..in Hunedoara cel putin, peste ani si ani, o sa ramana doar oamenii in varsta si tiganii. ptr ca toti care au cat de cat cap si mai invata, fug in alte oras la facultati si raman acolo. :))

    • Multe melodii de la B.U.G Mafia ne reprezinta .

      ….Nimic sfânt nu mai rămâne-ncet-n faptă sau gând,
      Animale cu două picioare merg pe Pământ, ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s