Am revenit!

Ok ,uite ca a trecut mult mult mult timp de cand am mai scris un articol pe blog .Timpul nu ma lasa sa fac acest lucru .

Am avut in ultima luna saptamanal cate o teza ,lucrarii ,restante la note…  si sala (la care nu renunt :)) ) ….s.a.m.d.Imi cer scuze la cei care au intrat pe adivd ,si le multumesc ca ma viziteaza in continuare . O sa incerc  sa recuperez dupa pauza asta care nu era anuntata in plan ,dar asa a fost sa fie .

Cu tezele am cam terminat ,mai am una joia asta ( 26. Mai .2011 ) la informatica ,apoi pot sa stau relax .Notele inca nu le stiu ,si nici nu o sa-mi bat capul cu cat iau ….important ii ca le-am dat si am scapat :)).

Lucruri interesante nu prea s-au intamplat ,chiar deloc ,acelasi program monoton zi de zi. Ieri am aflat niste lucruri interesante despre orasul meu ,pe care sincer nu le stiam :)) . Acestea sunt :

Hunedoara la inceput era un mic targ (ca sa zic asa )cu o singura zona ( zona Centru – Vechi )  ,apoi dupa construirea combinatului s-a dezvoltat foarte mult (logic ) .Am mai aflat ca OM-ul inseamna : orasul muncitoresc ,si ca OT  vine de la Orasul Tineretului.Om si OT fiind tot niste zone din HD . Lucruri marunte ,dar sincer mi se par interesante .

OM poza “click.”   

Acestea fiind spuse ,am cam revenit .

Pana data viitoare :


 

Advertisement

10 thoughts on “Am revenit!

  1. Toti sunt ocupatin in perioada asta. La mine imi dominta timpul scoala, fotabalul, crosul si alt proiect la care lucrez pe net. Oricum, odata cu vacanta vine si timpul liber.

  2. Welcome back! >:D<
    apropo: tare melodia, e printre cele mai bune pe care le-a scos GW pana acum, chiar daca e cam comerciala.. (parerea mea) 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s